Promo: Artifort Mare Bank

Ontdek de tijdloze schoonheid van de Artifort Mare bank in samenwerking met Kvadrat Hallingdal 65 bij Interieurhof, jouw favoriete interieurwinkel in het hart van Alkmaar.

Al jarenlang is de verfijnde Mare de meest geliefde designbank in de Artifort-collectie, en nu kun je deze klassieker tegen een uitzonderlijke prijs bemachtigen. De Mare bank is beschikbaar in diverse configuraties, van compacte rechte banken tot royale loungesets.

Deze herfst bieden wij jou bovendien een buitengewone kans om te kiezen voor de prachtige wollen kwaliteitsstof Kvadrat Hallingdal 65, zonder je budget te overschrijden.

Artifort en Kvadrat bundelen hun krachten met designklassiekers. De Mare bank is inmiddels een essentieel onderdeel van de Artifort-collectie en is tijdelijk sterk in prijs verlaagd in de uitvoering met de iconische Kvadrat-stof: Hallingdal 65. Dit betekent dat de gehele Mare-familie (zowel de vaste als de losse rugkussens) nu tijdelijk beschikbaar is in prijscategorie BB, in plaats van CC. Artifort neemt dit prijsverschil voor haar rekening, zodat jij kunt genieten van een betaalbare designervaring. En het wordt nog beter: de levertijd voor de Mare bank in Hallingdal-bekleding is slechts 6 weken, rechtstreeks vanuit de fabriek, gedurende de actieperiode.*

Mis deze kans niet om jouw interieur te verrijken met de tijdloze elegantie van de Artifort Mare bank met Kvadrat Hallingdal 65. Bezoek Interieurhof in het centrum van Alkmaar en laat je inspireren door deze unieke aanbieding.

Actievoorwaarden zijn van toepassing. Neem contact op met Interieurhof voor meer informatie en om jouw bestelling te plaatsen.