Over ons

Uw interieur is een buitengewoon persoonlijk en soms lastig proces. Eigenaar en interieurspecialist Mark Spaans van Interieurhof staat  voor u klaar om samen met u en zijn team op weg te gaan in de zoektocht naar hét perfecte interieur.
In de aantrekkelijke en grote winkel in het centrum van Alkmaar bent u altijd welkom voor advies van één van de specialisten, maar u kunt ook een afspraak maken voor een afspraak bij u thuis. Mark komt dan graag naar u toe voor een advies op maat. Hij is expert op interieurgebied en begeleidt u in de zoektocht naar het best passende en treffende interieur.
Als het gezicht van de zaak is Mark Spaans dagelijks bevlogen actief met zijn grote passie. Interieurhof behoort tot de beste woonwinkels volgens het gerenommeerde ‘Elle Decoration’ en zowel voor particulieren als ook voor bedrijven en de zakelijke markt is voor iedere specifieke situatie een passende oplossing.
Het is zelfs mogelijk om karpetten of meubels mee te nemen naar uw huis om te kijken of deze echt wel bij u passen. Of u kunt een kijkje nemen bij de fabrikant waar nog meer keus is dan al te zien is bij Interieurhof. Het zegt voldoende over de service die Mark Spaans met zijn team biedt aan klanten, want dát is waar hij het voor doet.