Brink & Campman karpet Marble 29528

 1.395,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

Brink & Campman’s Vloerkleed Marble 29528 biedt een luxe en functionele aanvulling op elk interieur. Dit kleed is vervaardigd uit 100% hoogwaardige wol, wat zorgt voor een rijke textuur en een uitstekende duurzaamheid. Het is ontworpen met antistatische en geluiddempende eigenschappen, waardoor het niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook bijdraagt aan een rustige en serene woonomgeving.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Antistatisch: Vermindert statische elektriciteit en voorkomt stofophoping, wat het onderhoud vergemakkelijkt.
  • Geluiddempend: Absorbeert geluiden en vermindert echo’s in de ruimte, ideaal voor een rustige sfeer.
  • Comfortabel: De wol biedt een zachte en warme aanraking, wat het kleed bijzonder aangenaam maakt om op te lopen.
  • Geschikt voor Vloerverwarming: Het kleed is ontworpen om veilig te worden gebruikt met vloerverwarming, zonder in te boeten op prestaties of comfort.
  • Hoogwaardige Wol: Gemaakt van 100% wol, wat zorgt voor een lange levensduur en een luxueuze uitstraling.

Het Vloerkleed Marble 29528 is niet alleen esthetisch aantrekkelijk met zijn verfijnde marmerachtige patroon, maar ook een praktische keuze voor dagelijks gebruik. Het is een ideale aanvulling voor elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer, en brengt een vleugje verfijning en comfort in je interieur.

Technische informatie
Vlak geweven wollen kleed in verrassende kleurencombinaties.

Leverbaar in de volgende standaard maten:
140 cm x 200 cm
170 cm x 240 cm
200 cm x 300 cm

250 cm x 350 cm

Prijs vanaf € 1395,-

Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72
Of kom langs in onze mooie winkel, Hofplein 5 centrum Alkmaar.

Over Brink en Campman

Brink & Campman, opgericht in 1897, is een toonaangevend Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en unieke vloerkleden. Het merk combineert traditionele ambacht met moderne ontwerpen, waardoor elk kleed een tijdloze uitstraling en een hoogwaardige afwerking krijgt. Brink & Campman biedt een breed scala aan stijlen, van klassiek tot eigentijds, en maakt gebruik van diverse materialen zoals wol, katoen en synthetische vezels. Hun ontwerpen kenmerken zich door rijke texturen, levendige kleuren en innovatieve patronen, wat bijdraagt aan de unieke esthetiek van elk kleed. Met een sterke focus op vakmanschap en duurzaamheid, zorgen zij ervoor dat elk vloerkleed niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook van uitstekende kwaliteit is. Het merk heeft wereldwijd erkenning gekregen en blijft een belangrijke speler in de vloerkleedindustrie.