Gispen stoel 201 XL black

 675,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

Ervaar tijdloze elegantie en ongeëvenaard comfort met de Stoel Gispen Classics 201 XL black. Dit iconische meubelstuk belichaamt het erfgoed van Gispen en biedt een verfijnde mix van design en functionaliteit, ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs.

De Gispen Classics 201 XL is een modern klassieker, ontworpen met een oog voor detail en esthetiek. Met zijn slanke lijnen en verfijnde afwerking, weerspiegelt de stoel een tijdloos ontwerp dat in elk interieur past. Het minimalistische, toch elegante uiterlijk maakt de stoel tot een veelzijdige keuze voor diverse toepassingen, van vergaderruimtes tot woonkamers.

Uitmuntend Comfort

Deze stoel biedt uitstekend zitcomfort dankzij de ergonomische vormgeving en de hoogwaardige materialen. De zachte, ondersteunende zitting en rugleuning zorgen voor een ontspannen zitervaring, ideaal voor langdurig gebruik. Of je nu aan een bureau zit of een gezellige hoek inricht, de Gispen Classics 201 XL biedt comfort zonder in te boeten op stijl. Met een focus op duurzaamheid en vakmanschap, is de Gispen Classics 201 XL vervaardigd uit hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur. De robuuste constructie en kwaliteitsafwerking verzekeren dat deze stoel een waardevolle aanvulling is voor je interieur, zowel esthetisch als functioneel.

Ontwerper

W.H. Gispen
Frame
Hoogglans chroom, matzwart poedercoat.
Zitting en rugleuning
Koudschuim
Armelggers
Zwart bakeliet
Afmetingen
Diepte: 51 cm
Hoogte: 85,5 cm
Hoogte armleuningen: 71 cm
Zithoogte: 48 cm
Zitdiepte: 45 cm
Zitbreedte: 43 cm
Armbreedte: 53 cm

 

De Gispen 201 XL is leverbaar in verschillende uitvoeringen, stoffen, leersoorten en kleuren.

Ook zonder armleuning te leveren.

Prijs in stof vanaf: € 675,-
Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72
Of kom langs in onze mooie woonwinkel Hofplein 5 in het centrum van Alkmaar.

 

Over Gispen

Gispen is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn iconische en innovatieve meubeldesigns. Sinds 1916 biedt Gispen hoogwaardige kantoor- en woonmeubelen die functionaliteit en esthetiek combineren. Het merk staat bekend om zijn duurzame producten, ontworpen met oog voor detail en ergonomie. Gispen gebruikt moderne productietechnieken en hoogwaardige materialen om meubels te creëren die zowel tijdloos als praktisch zijn. Met een focus op design en kwaliteit levert Gispen oplossingen voor een breed scala aan interieurbehoeften, van werkplekken tot woonruimtes.