Gispen stoel 101 XL black

 595,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

De Gispen Classic stoel 101 XL Black is meer dan alleen een zitmeubel; het is een tijdloos designstuk dat comfort en stijl combineert. Ontworpen door W.H. Gispen, staat deze stoel bekend om zijn karakteristieke verende achterpootloze constructie en zijn ergonomische vormgeving. De 101 XL is een grotere variant van de originele 101 en biedt extra zitcomfort voor langere mensen.

Het stalen buisframe, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zorgt voor een robuuste basis en een industriële uitstraling. De zitting en rugleuning zijn gestoffeerd in hoogwaardige materialen en kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak. Of je hem nu in de kantoorruimte, vergaderzaal of thuiswerkplek plaatst, de Gispen 101 XL biedt altijd de perfecte ondersteuning.

Ontwerper
W.H. Gispen

Frame
Hoogglans chroom of matzwart .

Zitting en rugleuning
Koudschuim

Armleggers
Zwart bakeliet

Afmetingen
Diepte: 51 cm
Hoogte: 85,5 cm
Zithoogte: 48 cm
Zitdiepte: 45 cm

De Gispen 101 XL is leverbaar in verschillende uitvoeringen, stoffen, leersoorten en kleuren.

Prijs in stof vanaf: € 595,-

Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72
Of kom langs in onze mooie woonwinkel Hofplein 5 in het centrum van Alkmaar.

Over Gispen

Gispen is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn iconische en innovatieve meubeldesigns. Sinds 1916 biedt Gispen hoogwaardige kantoor- en woonmeubelen die functionaliteit en esthetiek combineren. Het merk staat bekend om zijn duurzame producten, ontworpen met oog voor detail en ergonomie. Gispen gebruikt moderne productietechnieken en hoogwaardige materialen om meubels te creëren die zowel tijdloos als praktisch zijn. Met een focus op design en kwaliteit levert Gispen oplossingen voor een breed scala aan interieurbehoeften, van werkplekken tot woonruimtes.