Artifort bank Mare los

 3.603,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

De Artifort Mare bank, ontworpen door de gerenommeerde ontwerper René Holten in 2003, is een schitterend voorbeeld van tijdloos design en ongeëvenaard comfort. Met zijn strakke lijnen en subtiele details, zoals de kenmerkende inkeping in het midden van de zitting en de elegante sledevoet die van de achterzijde naar de voorzijde doorloopt, brengt de Mare een gevoel van verfijning en moderniteit in elke ruimte.

De Mare bank is niet alleen een visueel aantrekkelijk meubelstuk, maar ook functioneel en comfortabel. De zorgvuldig ontworpen zitting en rugleuning bieden optimale ondersteuning, waardoor de bank ideaal is voor zowel ontspanning als conversatie. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, kan de Mare bank perfect worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en interieurbehoeften.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert de Mare bank duurzaamheid en een lange levensduur. De afwerking in verschillende stoffen en kleuren, zoals de Kvadrat Tonus, maakt het mogelijk om een unieke en persoonlijke touch aan uw woonruimte toe te voegen. De solide constructie en het innovatieve ontwerp maken de Artifort Mare bank tot een investering in zowel comfort als stijl.

De Mare  is verkrijgbaar als poef, fauteuil , 2-zits, 2,2-zits, 2,5-zits en als 3-zits bank.

2,5 zitsbank met 2 armleuningen 204 cm vanaf: € 3603,-

Zithoogte 43 of 45 cm

Onderstel in staal rvs gepolijst of poedercoat

Heeft u vragen over dit product?

Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72

Of kom langs in onze mooie winkel, Hofplein 5 centrum Alkmaar.

Over Artifort

Artifort, opgericht in 1890, is een toonaangevend Nederlands merk dat bekend staat om zijn iconische meubeldesigns die stijl, comfort en functionaliteit combineren. Het merk verwierf internationale roem met moderne ontwerpen en innovatieve materialen, vaak in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Kenmerkend voor Artifort zijn de organische vormen en verfijnde esthetiek van hun meubelstukken, waaronder de legendarische “Orange Slice” stoel. Artifort blijft een pionier in de meubelindustrie door te investeren in duurzaamheid en innovatieve productieprocessen. Hun ontwerpen zijn niet alleen tijdloos maar ook ecologisch verantwoord. Met een sterke aanwezigheid in musea en tentoonstellingen wereldwijd, blijft een invloedrijke kracht in modern meubeldesign, geschikt voor zowel eigentijdse als klassieke interieurs.