Artifort fauteuil F 511

 3.078,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

De F 511 fauteuil van Artifort is ontworpen door de ontwerper Geoffrey Harcourt. De fauteuil is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en is het toonbeeld van zijn stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met de Artifort Fauteuil F 511. Ontworpen met een oog voor detail en ergonomie, biedt deze fauteuil een luxe zitervaring in een verfijnd en tijdloos ontwerp. De F 511 fauteuil valt op door zijn vormgeving en hoogwaardige afwerking. Het moderne ontwerp wordt gekenmerkt door een slanke, maar toch uitnodigende uitstraling, die een vleugje verfijning toevoegt aan elk interieur. Met zijn zorgvuldig ontworpen zitvlak en rugleuning biedt de fauteuil een ongeëvenaard comfort, perfect voor ontspanning of conversatie.

Ergonomisch Ontwerp

De Artifort F 511 fauteuil is ontworpen met ergonomie in gedachten, wat zorgt voor een ondersteunende en comfortabele zitervaring. De fauteuil past zich aan je lichaam aan en biedt uitstekende ondersteuning, waardoor het een ideale keuze is voor langdurig gebruik, of je nu aan het lezen bent, tv kijkt of gewoon ontspant.

Gemaakt van premium materialen, garandeert de F 511 fauteuil zowel duurzaamheid als luxe. De stoffering is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en texturen, waardoor je de fauteuil kunt afstemmen op je interieur. De stevige constructie en afwerking verzekeren een lange levensduur en blijvende schoonheid.

Afmetingen
Breedte: 82 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 36 cm

Deze fauteuil is leverbaar in verschillende uitvoeringen, stoffen, leersoorten en kleuren.

Prijs in stof vanaf: € 3078,-

Heeft u vragen over dit product?

Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72

Of kom langs in onze mooie winkel, Hofplein 5 centrum Alkmaar.

 

Over Artifort

Artifort, opgericht in 1890, is een toonaangevend Nederlands merk dat bekend staat om zijn iconische meubeldesigns die stijl, comfort en functionaliteit combineren. Het merk verwierf internationale roem met moderne ontwerpen en innovatieve materialen, vaak in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Kenmerkend voor Artifort zijn de organische vormen en verfijnde esthetiek van hun meubelstukken, waaronder de legendarische “Orange Slice” stoel. Artifort blijft een pionier in de meubelindustrie door te investeren in duurzaamheid en innovatieve productieprocessen. Hun ontwerpen zijn niet alleen tijdloos maar ook ecologisch verantwoord. Met een sterke aanwezigheid in musea en tentoonstellingen wereldwijd, blijft een invloedrijke kracht in modern meubeldesign, geschikt voor zowel eigentijdse als klassieke interieurs.