Muller Design kast SB 122

 1.844,00

Neem contact op met de winkel voor de bestelmogelijkheden

PRODUCTBESCHRIJVING

De Muller Design kast SB 122 is een veelzijdig meubelstuk dat zowel thuis is in een klassieke als moderne inrichting. Het strakke ontwerp, gecombineerd met de hoogwaardige afwerking, maakt deze kast tot een echte blikvanger in elke ruimte. De kast biedt ruime opbergmogelijkheden achter de deuren, waardoor je al je spullen netjes uit het zicht kunt houden. Of het nu gaat om boeken, decoratieve items of andere persoonlijke bezittingen, de SB 122 biedt voldoende ruimte. De deuren zijn voorzien van een soft-close systeem, waardoor ze geruisloos sluiten.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de vakkundige afwerking garanderen een lange levensduur. Bovendien is de kast leverbaar in verschillende kleuren, zodat je hem perfect kunt afstemmen op jouw interieur.

De Muller Design kast SB 122 is meer dan alleen een opbergmeubel; het is een investering in stijl en functionaliteit. Of je hem nu in de woonkamer, eetkamer of kantoor plaatst, deze kast zal jarenlang een prachtige aanvulling zijn op jouw interieur.

Afmetingen
Breedte: 102 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 90 cm

Dit meubel is zoals elk ander Müller meubelstuk leverbaar in alle RAL-kleuren.

 

Prijs kast in één standaard RAL-kleur vanaf: € 1844,-

Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op tel: 072 – 511 06 72
Of kom langs in onze mooie winkel, Hofplein 5 in het centrum van Alkmaar.

 

Over Muller

Müller is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige kasten en opbergsystemen. Met een focus op modern design en duurzaamheid biedt Müller stijlvolle en functionele meubeloplossingen voor zowel woon- als werkruimtes. De kasten zijn vaak modulair, wat flexibiliteit en aanpasbaarheid garandeert. Dankzij strakke lijnen en zorgvuldig geselecteerde materialen passen Müller-kasten perfect in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en het creëren van duurzame, esthetisch aantrekkelijke meubelstukken die zowel praktisch als elegant zijn.